The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Jawatan Kosong Kerajaan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Gaji RM4600-RM6600 (Minima SPM)

Permohonan Kerja Kosong Kerajaan 2022 di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan kosong kerajaan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.
[elementor-template id=”2958″]

Permohonan Kerja Kosong Kerajaan 2022 di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Senarai Jawatan Kosong Kerajaan yang ditawarkan:

1. KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL GRED 44
2. KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL GRED 48

Maklumat Jawatan Kosong Kerajaan:

Tarikh Tutup Permohonan : 25 November 2022 (Jumaat)
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM4,651.00 – RM6,667.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Tahu tak daripada 2.5juta permohonan kerja dalam sektor awam, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Ini 5 sebab calon gagal dipilih:

1. Lebih 90% calon tidak membuat sebarang persedian. Ianya adalah disebabkan mereka tidak tahu apakah persediaan yang perlu dilakukan. Malahan, ada juga calon yang hadir ke sesi temuduga hanya secara sambil lewa sahaja!

2. Tiada sebarang pengalaman dan kurang pendedahan. Masalah ini paling ketara bagi calon yang pertama kali menghadiri sesi temuduga kerajaan. Jadi, pastikan anda mempunyai sedikit pendedahan tentang situasi dan soalan-soalan yang mungkin ditanyakan oleh pihak penemuduga.

3. Komunikasi yang kurang lancar. Punca utama adalah disebabkan calon terlalu gementar dan terkesima dengan soalan-soalan yang diterima! Mereka tiada idea langsung tentang apa yang hendak dijawab!

4. Penampilan yang tidak tepat. Ramai calon tidak mengenakan pakaian dengan etika pemakaian yang betul sewaktu hadir ke sesi temuduga.

5. Over Confident! Terlalu yakin!. Kesilapan ini sering dilakukan oleh calon-calon yang mempunyai keputusan akademik yang cemerlang.

Jangan buat silap!

Memperkenalkan Ebook “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” dan anda akan dapat 3 panduan ini secara PERCUMA!

BONUS 1 : 72 Rahsia Menulis Resume Untuk Kerja Kerajaan
BONUS 2 : Pilihan 51 Templates Resume
BONUS 3 : Tips Bergambar Pakaian Semasa Temu Duga Kerja Kerajaan

-> Dapatkan panduan yang akan mengubah seumur hidup anda di blog ini: www.rahsiatemudugakerajaan.com atau klik banner di bawah ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *