The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan (JKN Kelantan) – Mohon Segera

Permohonan menawarkan kepada warganegara Malaysia sahaja yang berkelayakkan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong Personel MySTEP di Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan (JKN Kelantan).

Senarai Jawatan Kosong yang ditawarkan di Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan (JKN Kelantan):

1. Pegawai Penerangan (S41) – COMBI

Tarikh tutup permohonan 05 Disember 2023 (Selasa).
Lokasi penempatan : JKN Kelantan.
Sektor : Kerajaan


Cara Memohon Jawatan di Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan (JKN Kelantan):

  • Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
  • Klik pautan link “PERMOHONAN DAN INFO JAWATAN KOSONG DISINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut ⤵️

PERMOHONAN DAN INFO JAWATAN KOSONG DISINI

Tahu tak daripada 2.5juta permohonan kerja dalam sektor awam, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Ini 3 sebab calon gagal dipilih:

1. Lebih 90% calon tidak membuat sebarang persedian. Ianya adalah disebabkan mereka tidak tahu apakah persediaan yang perlu dilakukan. Malahan, ada juga calon yang hadir ke sesi temuduga hanya secara sambil lewa sahaja!

2. Tiada sebarang pengalaman dan kurang pendedahan. Masalah ini paling ketara bagi calon yang pertama kali menghadiri sesi temuduga kerajaan. Jadi, pastikan anda mempunyai sedikit pendedahan tentang situasi dan soalan-soalan yang mungkin ditanyakan oleh pihak penemuduga.

3. Komunikasi yang kurang lancar. Punca utama adalah disebabkan calon terlalu gementar dan terkesima dengan soalan-soalan yang diterima! Mereka tiada idea langsung tentang apa yang hendak dijawab!

Jangan buat silap!

Memperkenalkan Ebook “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” dan anda akan dapat 3 panduan ini secara PERCUMA!

#image_title

BONUS 1 : 72 Rahsia Menulis Resume Untuk Kerja Kerajaan
BONUS 2 : Pilihan 51 Templates Resume
BONUS 3 : Tips Bergambar Pakaian Semasa Temu Duga Kerja Kerajaan

-> Dapatkan panduan yang akan mengubah seumur hidup anda di blog ini: www.rahsiatemudugakerajaan.com atau klik banner di bawah ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *